Evenementen

Samen met Enigma Research kunt u, direct na afloop van een evenement, in kaart brengen hoe deze wordt beoordeeld. Via een online responsive vragenlijst verzoeken wij bezoekers uw evenement op diverse aspecten te beoordelen. Denk hierbij aan: het aanbod van exposanten, de kwaliteit van verschillende faciliteiten, de uitstraling van de beurs en/of de beoordeling van de sprekers.

Met behulp van de resultaten komt u onder andere te weten of uw evenement aan de verwachting van de bezoekers heeft voldaan, of men van plan is om de volgende editie weer te bezoeken en welke onderdelen van het evenement verbeterd kunnen worden.

Op maat
Veel evenementen bieden bezoekers vandaag de dag een op maat gemaakt dagprogramma, waarbij men zelf kan bepalen welke seminars of trainingen men bezoekt. In samenwerking met Enigma Research kunt u uw evaluatieonderzoek hierop aan laten sluiten en iedere bezoeker alleen de bezochte onderdelen van het dagprogramma ter evaluatie voorleggen. Dit voorkomt een onnodig lange vragenlijst en irritatie, wat zorgt voor een hoger afrondingspercentage.

Onder andere deze bedrijven gingen u voor: Jaarbeurs Utrecht, FC Groningen, Vitesse, Eemspop, Groninger Ondernemingsprijs, De Jonge Ondernemersprijs.

Referenties

Mandy Woltjes, Marketing Manager Jaarbeurs.
“Voor Jaarbeurs heeft Enigma Research inmiddels meerdere onderzoeken uitgevoerd, van bezoekersonderzoeken voor onze evenementen tot marktonderzoeken voor onze ICT-vaktitel Computable. De samenwerking verloopt hierbij altijd erg goed. Enigma Research is flexibel en snel, geen vraag lijkt te gek of planning te krap. Daarnaast denken ze vol enthousiasme proactief mee met de klant en komen met nuttige suggesties. Ook zijn we altijd erg tevreden over het resultaat en de manier waarop de resultaten worden gepresenteerd.”

Gerard Kral, voorzitter Groninger Ondernemingsprijs
"Wij hebben als Stichting Groninger Ondernemingsprijs met Enigma Research prima ervaringen. In 2012 heeft het bedrijf een aantal onderzoeken naar volle tevredenheid uitgevoerd. Vooral te waarderen zijn de deskundigheid, accuratesse en flexibiliteit. Wij kunnen het bedrijf met vertrouwen aanbevelen."

Douwe Woldring, voorzitter en initiator Eemspop.
"Voor het muziekfestival Eemspop heeft Enigma Research een breed marktonderzoek uitgevoerd onder onze bezoekers maar ook onder de niet-bezoekers. Dit heeft ons als bestuur duidelijke inzichten gegeven. Op basis hiervan heeft de organisatie besluiten genomen waarvan we nu de vruchten plukken!"

Klik hier voor meer referenties