Klantenlijst3

Opiniepanels

Noordz Panel
RegioNoordPanel
WesterkwartierPanel

Overheid/Non-profit

Biblionet Drenthe
De Fryske Marren
Gemeente Appingedam
Gemeente Bedum
Gemeente Coevorden
Gemeente De Marne
Gemeente Delfzijl
Gemeente Eemsmond
Gemeente Grootegast
Gemeente Het Hogeland
Gemeente Leek
Gemeente Loppersum
Gemeente Marum
Gemeente Waadhoeke
Gemeente Westerkwartier
Gemeente Westerveld
Gemeente Winsum
Gemeente Zuidhorn
Provincie Groningen
Staatsbosbeheer

Sport

FC Groningen
Palestra Wellnesscentre
Plaza Sportiva
Vitesse

Toerisme

Groningen Airport Eelde
Internoord

Zakelijke Dienstverlening

Actiehuis
BTL
Consultancy Content
Crisp Klantgeluk
De Haan Advocaten & Notarissen
Heijkoop & Partners
NVM

Zorg

De Friesland Zorgverzekeraar
Tinten

Opinie

Enigma Research is uw onafhankelijke partner bij het uitvoeren van online opinieonderzoek. Opinieonderzoek is één van de bekendste vormen van marktonderzoek. De uitkomsten verschijnen vaak in de media. Journalisten gebruiken opinieonderzoeken voor het schrijven van unieke verhalen. Daarnaast wordt het ook ingezet door bedrijven ter ondersteuning van marketingcampagnes.

Lees meer
Online (burger)panels

Nederlanders geven steeds vaker, gevraagd of ongevraagd, via het internet hun mening over de dienstverlening van bedrijven en gemeenten. Mede door de opkomst van sociale media komt de macht vandaag de dag nog meer bij particulieren te liggen. Hier kunt u op inspelen. Door gebruik te maken van een online (burger)panel kunt u gericht meten wat er leeft en meningen in kaart brengen.

Lees meer
Tevredenheid

Tevreden klanten en medewerkers zorgen voor een maximaal rendement van uw onderneming. Met behulp van een op maat gemaakt onderzoeksinstrument (gebaseerd op uw organisatieproces), brengen wij niet alleen de tevredenheid, maar ook de aspecten die verbeterd kunnen worden in kaart. Wij maken hierbij onderscheid in verbeterpunten met hoge- en lagere prioriteit.

Lees meer
Mobiel

Bijna iedereen gebruikt vandaag de dag een smartphone en steeds meer zaken worden via de mobiel afgehandeld. Aangezien een smartphone in de meeste gevallen een persoonlijk apparaat is, biedt dit nieuwe kansen voor (gerichte) doelgroepbenadering. Mobiel onderzoek kan onder andere ingezet worden op plekken waar voorheen alleen face-to-face onderzoek mogelijk was.

Lees meer