Klantenlijst2

Kinderopvang

SKSG
Thuishuis

Marketing en Communicatie

Buro Goeie Grond
Createns
Groen is Doen
Marqit
Stichting Marketing Regio Emmen
Thabasco
Tiramisu

Media

1Limburg
Computable
Dagblad van het Noorden
Eredivisie
Fox Sports
Friesch Dagblad
L1
Leeuwarder Courant
NDC mediagroep
Noorderland
Omroep Brabant
Omrop Fryslân
RTV Drenthe
RTV Noord
RTV Oost
RTV Utrecht
Twee nul
Universiteitskrant (UK)

Netwerkorganisaties

Groningen City Club
Groninger Open Coffee Club
Hattrick's Club
Jonge Bedrijven Netwerk

Onderwijs

Cedin
RBO
Rijksuniversiteit Groningen
Studers
Studystore
VanDijk

Opinie

Enigma Research is uw onafhankelijke partner bij het uitvoeren van online opinieonderzoek. Opinieonderzoek is één van de bekendste vormen van marktonderzoek. De uitkomsten verschijnen vaak in de media. Journalisten gebruiken opinieonderzoeken voor het schrijven van unieke verhalen. Daarnaast wordt het ook ingezet door bedrijven ter ondersteuning van marketingcampagnes.

Lees meer
Online (burger)panels

Nederlanders geven steeds vaker, gevraagd of ongevraagd, via het internet hun mening over de dienstverlening van bedrijven en gemeenten. Mede door de opkomst van sociale media komt de macht vandaag de dag nog meer bij particulieren te liggen. Hier kunt u op inspelen. Door gebruik te maken van een online (burger)panel kunt u gericht meten wat er leeft en meningen in kaart brengen.

Lees meer
Tevredenheid

Tevreden klanten en medewerkers zorgen voor een maximaal rendement van uw onderneming. Met behulp van een op maat gemaakt onderzoeksinstrument (gebaseerd op uw organisatieproces), brengen wij niet alleen de tevredenheid, maar ook de aspecten die verbeterd kunnen worden in kaart. Wij maken hierbij onderscheid in verbeterpunten met hoge- en lagere prioriteit.

Lees meer
Mobiel

Bijna iedereen gebruikt vandaag de dag een smartphone en steeds meer zaken worden via de mobiel afgehandeld. Aangezien een smartphone in de meeste gevallen een persoonlijk apparaat is, biedt dit nieuwe kansen voor (gerichte) doelgroepbenadering. Mobiel onderzoek kan onder andere ingezet worden op plekken waar voorheen alleen face-to-face onderzoek mogelijk was.

Lees meer